Bemer terápia

2024.01.25

A BEMER kezelés pozitív hatást gyakorolhat a következő szempontok esetében

A kineziológia segítségével a múltban történt eseményekhez tartozó negatív programokat oldjuk fel, melyek a jelen döntéseinkre is kihatással vannak, bármilyen témára vonatkozóan, amelyben jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni. Ez azért előnyös, mert ily módon az életünk minden területén beindulhat az öngyógyulás.

Útmutató

A kezelés időtartalma:  60 perc 

Az egyéni kezelés ára: 20.000 Ft / alkalom

Mi a tapasztalat? Nap mint nap tapasztalom azt, hogy a módszert igénybe vevő emberek, sokszor olyan problémáktól tudnak megszabadulni, amitől más módon eddig még nem sikerült nekik. A kilátástalanság állapotától eljuthatunk a megoldásokig! Nem kell ismerni, vagy hinni benne, mert működéséhez már elegendő az együttműködési szándék is. Az első kezeléssel beindulhat már az öngyógyító folyamat, nagyon gyakran tapasztalható változás. Biztonságosan azonban 4-5 alkalom után várható jelentős javulás. De problémától függően szükséges lehet több kezelés, vagy más módszer(ek) alkalmazása is.

Gyakorlati útmutató: Megerősítésként házi feladatokat is kaphatsz. A jó állapot fenntartása és a még hatékonyabb fejlődés megtámogatására javaslom az otthoni gyakorlatokat és a csoportos foglalkozásokat is.

Mire figyelj a kezelés után? Kezelések után sok tiszta vizet kell fogyasztani. Javasolt a testmozgás, mivel az a kezelések hatékonyságát növelik. Ezen kívül - mivel személyre szabott módszer- minden teendőt ismertetek találkozásunk alkalmával.  

 Nem vállalom a kezelését, annak aki

- Tudatmódosító szereket alkalmaz.
- Pszichiátriai gondozás alatt áll.

Miben segíthet? A teljesség igénye nélkül:

- A testi-lelki-szellemi egyensúly helyreállításában és fenntartásában

- Az önbizalom és az önértékelés pozitív megerősítésében

- Kreativitásunk és képességeink kibontakoztatásában

- Tanulásban

- A céljaink elérését akadályozó belső akadályok felszámolásában (kapcsolati, anyagi, egészséggel kapcsolatos elakadásnál)

- A stresszek és félelmek kezelésében

- A kommunikáció és az önkifejezés útjában álló gátak feloldásában

- Döntéshelyzetekben, egyéni választásunk meghozatalában

- Kapcsolataink mélyítésében

- Munkahelyi, családi konfliktusok

- Önmagunk megismerésében, tudatosságunk fejlesztésében és belső harmóniánk kialakításában

- Életminőségünk javításában

Jelen választásainkat a múltban átélt traumáink és örömeink befolyásolják, Viszont a ma hozott döntéseink alapozzák meg a jövőnket. Ha fel tudjuk oldani a múlt traumáit és erősíteni tudjuk az örömöket, Választásainkkal azt a jövőt építjük, amelyet valójában akarunk.

Az egyéni és csoportos foglalkozások nem helyettesítik az orvosi diagnózist és kezelést!

Készítsd el weboldaladat ingyen!