"Szívem szerint, vénykötelessé tenném a kineziológiát, hiszen ha lelkileg jól vagyunk, akkor egészségileg is, azaz ha lelkileg rendben van a társadalom, akkor nem jelennek meg testi tünetek, betegségek, és mindjárt mindenki mosolygósabb, boldogabb, elégedettebb lenne, és teljes, egészséges életet élhetne!"

Erika

"Négy évnyi küzdelem után, hogy kisbabánk lehessen végre két kis csöppség szuszog a karjainkban, amiért mérhetetlenül hálás vagyok Barbinak! Rengeteg mindent próbáltunk ki férjemmel ez idő alatt, a vitaminokon, szovátai iszapon, méhpempőn, akupunktúrán, pszichológuson, hormonkezeléseken, Aviva tornán, diétákon keresztül a feng shui dolgokig mindent, és biztos segítettek is fizikai létünknek. A lelkemmel viszont Barbi foglalkozott, és rájöttem általa, hogy milyen fontos, hogy rendben legyünk önmagunkkal és ezáltal a világgal. A sok küzdelem felőrölt, haragudtam a világra, hogy miért pont én.., elég rossz állapotban érkeztem Barbihoz.Már az első kezelés után éreztem, hogy kerülnek le rólam a terhek, megnyugszom, kiegyensúlyozottabb leszek, jobb lesz a kisugárzásom és a kezelések során ez az érzés mind fokozódott, míg az utolsó foglalkozáson elhangzott, hogy kész vagyok, amit el is hittem meg úgy is éreztem, hogy sok év után először megtaláltam a belső békémet. Egy hónapra rá megfogantak ikreink. Hihetetlen módon érzett rá Barbi mindenre ami mélyen bennem volt, olyan dolgok jöttek elő amikről nem is gondoltam volna, hogy hatással vannak a jelenemre, anyává válásomra. Köszönöm ezúton is neki minden szavát és segítségét, remélem még sok más hasonló cipőben járó páron segíteni tud a jövőben!"

Kinga

"Boldogan írom meg a tapasztalataimat, mert nagyon nagy segítséget jelentettél számomra. Már a legelső találkozásunkkor megnyerted a szimpátiámat a mosolygós, közvetlen személyiségeddel. Örömmel tapasztaltam, hogy azok a tanácsok, amikkel folyamatosan ellátsz, valóban működnek a gyakorlatban is, és látom, hogy Te is ezt alkalmazod a mindennapjaidban, a kisugárzásod ezt tükrözi, amitől maximálisan hitelessé váltál számomra. Már a második kezelésed után megszűntek a jobb karomban a 7-8 éve fennálló egyre fokozódó ízületi problémáim, újból tudok a jobb oldalamon pihenni, aludni!! A közérzetem pedig fantasztikus, minden Nálad töltött kezelés után kiegyensúlyozottság, hihetetlen nyugalom, béke és harmónia áramlik szét bennem! Hálás vagyok Neked mindezért!! :)"

K.Virág

"Barbit egy nagyon kedves ismerősöm ajánlására kerestem fel kamasz lányommal, mivel válásom miatt elég rossz lelkiállapotban voltunk. A kineziológiáról már korábban is sok jót hallottam és olvastam. Barbi kedves, megértő hozzáállása és az egész légkör igen megnyugtató volt számunkra. Már az első kezelések után sokat javult mindkettőnk állapota. Nem gondoltam volna, hogy ez a módszer ilyen gyorsan pozitív változást hoz számunkra. Azóta mondhatom, hogy felszabadultabbak lettünk, újra megtaláltuk önmagunkat. Ennek különösen a lányommal kapcsolatban örülök, mert a kamaszkor amúgy is nehezebb korszak az életében. Barbit biztosan ajánlani fogom ismerőseimnek, ha szükségük lenne a segítségre. Mi nagyon köszönjük Neki."

Kriszti 

"Két és fél évvel ezelőtt 26 hetes kismamaként mélyvénás kismedencei trombózist állapítottak meg nálam, ami kiterjedt a bal comb és has terültére is. Már járni is csak segítséggel tudtam, azt is pár lépésben, mire komolyan vették az orvosok, h nem csak "várandós nyafogásról" van szó, ami magától elmúlik. Injekciós kezelésekkel újból talpra sikerült állnom. Barbi pedig "kézenfogva" segítette minden elképzelhető szinten a mielőbbi gyógyulásomat.Szerencsére pár hónappal később életerős, egészséges, csodálatos kisfiú látta meg a napvilágot (pontosabban holdvilágot), aki engem választott édesanyjának. Mindenki csodálatára természetes úton érkezett közénk. Gyógyszeres kezeléssel (vérhígítóval) másfél év alatt sikerült bizonyos fokú javulást elérni. A lábam viszont sokat és erősen fájt, már néhány perces üléstől is. Az orvosok többsége csupán a kezét tárogatta, hogy ilyesmivel ők még nem találkoztak, nem tudják, mi tévők legyenek. Akadt, aki azt mondta, "a szervült trombus ott marad, vagy súlyosabb következményeket okoz majd", más pedig azt, h "a gyógyszer nem hagyható el soha..,annak viszont újabb komoly mellékhatásai lehetnek". Legnagyobb lelki fájdalmamra a szoptatást is erőnek erejével akarták leállítani, ijesztgetésekkel. Ezekbe én nem törődtem bele, mondván, ilyen fiatalon, igenis jár Nekem is az egészséges élet! És igazam lett, mindenre rácáfoltunk, amivel riogattak!! Minden tőlem telhetőt megtettem a teljes gyógyulásért fizikai, lelki, szellemi szinten egyaránt. Barbival a rendszeres oldásokat a javaslatára kiegészítettem az általa ajánlott különösen kedves homeopata doktornő kezelésével. Az eredményem fél év elteltével gyökeresen megváltozott. A rög eltűnt, nyoma sincs, a keringésem teljesen normális, a vénák teljesen átjárhatóak, sőt, további kis erek alakultak ki, amelyek segítik a munkájukat. A gyógyszerre már semmi szükség, abbahagyhattam a szedését. Plusz ajándékként a kb. 10 éve meglévő vesekövek is nyomtalanul eltűntek. Kisfiam pedig mindkettőnk legnagyobb örömére jelenleg is anyatejes Angyalka. A doktornő a következő szavakkal köszönt el tőlem elismerő tekintettel: "TELJESEN MEGGYÓGYULT!" A Barbival való rendszeres és szeretetteljes oldásoknak, kezeléseknek és beszélgetéseknek, a rengeteg önmunkának, és az élet legfantasztikusabb ajándékának, Kisfiamnak köszönhetően a lelkem kitisztult (és ez egyre csak fokozódik), a sorsom új irányt vett, ami minden szempontból biztonságos és megnyugtató. Megérzéseim egyre erősebbek, álmok, érzetek, pillanatképek, rövid kisfilmek formájában jelzik honnan merre tartok, ami szívet melengetően a legjobb irány, és ezek teljes bizonyosságáról nem merül fel bennem kérdés. Hálás köszönet, millió ölelés és puszi Barbinak, amiért minden pillanatban számíthatok Rá!" 

Virág

" Amikor először voltam Barbinál,már akkor nagyon tetszett, hogy hamar rá tud hangolódni az emberre.Szinte nem is kellettek a kötelező ismerkedési körök, egy teljesen természetes, nyitott ember társaságában éreztem magam ami még könnyebbé tette a kommunikációt. Barbinál a kezelések nagyon érdekesek voltak technikailag is, többféle technikát használt, a sajátjával ötvözve és pont azt, ami a megfelelő.A probléma amin dolgoztunk megoldódott az általa leghatékonyabbnak tartott és kiválasztott módszer segítségével. Idő kellett hozzá természetesen,ahogy elmagyarázta, de határozott, pozitív változás volt tapasztalható. A kezelések alkalmával a tudásából és a tapasztalataiból csak morzsákat sikerült elcsípni, de szerencsére a csoportos foglakozásain nagyon sok értékes, gyakorlatias és érdekes tudnivalóval lát el minket hangulatos, kellemes környezetben.Ezeket az estéket is szívből ajánlom mindenkinek"

Péter 

"Már rengeteg mindent kipróbáltam több kevesebb sikerrel. Egy jó barátom ajánlotta Barbit.Úgy mentem el hozzá, hogy egye fene, még egy hasonló kezelés a sok közül.Már az első kezeléstől többet kaptam, mint amire számítottam. A kezelések folyamán, az oldások között, egyesével húztuk ki közösen, azokat a negatív tudatalatti programjaimat, amivel önszabotáltam magam eddig. Már az első alkalom felszabadító volt. Már csak a felismerés, még is mik azok a gátló programok, amik tudat alatt megbújnak bennem, és amik okozzák a vissza- visszatérő sikertelenségeimet. Minden következő kezeléssel, oldással, egyre mélyebbre mentünk. Amikor már azt hittem, kész megvagyunk, még mindig találtunk valami régi rossz beidegződést. Lassan kitisztult minden, és ajándékként megjelent a belső intuitív vezetőm, hol gondolat formájában, álmokban és fizikai tapasztalásokban. Hozzáteszem sosem éltem meg még ilyen megtapasztalásokat. Fantasztikus, fenomenális, csodálatos érzés, a sok szenvedés után. Tiszta információként áramlik a megoldás, nem siet, pont akkor jön amikor kell. Köszönöm. :) Ha úgy érzed szét estél, nem érzed jól magad a bőrödben, és nem tudod miért nem, vagy ha úgy érzed változtatni szeretnél, de nem látod a kiutat, akkor Barbi készséggel, türelemmel segít utat mutatni a megoldáshoz. Ui.: Hidd el, nem vagy egyedül!"

Tibi

"Kedves Barbi! Emlékszem mikor először mentem Hozzád, azzal kezdtem, hogy tőlem nagyon távol állnak a megfoghatatlan dolgok, én a kézzel fekvő, logikus dolgokban hiszek. Próbáltad nekem ilyen oldalról megvilágítani.Aztán kíváncsian vagy inkább kételkedve vártam mi fog történni. Aztán rájöttem ezt nem érteni kell, hanem csinálni. Később aztán a megértés része is ment. A lényeg, hogy nagyon sokat segítettél nekem az élet minden területén, rendeződött az életem, és most boldog és kiegyensúlyozott vagyok. Amikor úgy érzem, hogy szükségem van rá, hogy elmenjek Hozzád, akkor megyek és megint helyre kerülnek a dolgok. Nagyon örülök, hogy Rád találtam és hálás vagyok a sok segítségért, amit Tőled kaptam" 

"Évek óta nem sikerült teherbe esnem, már esélyét sem láttam annak, hogy valaha lesz gyermekem. Kb. 5 oldáson voltam. Feloldottuk azokat a hitrendszereimet, melyek gátolták a teherbeesést, egy csomó félelmem volt a szüléssel kapcsolatosan. Jó sok volt, nem is gondoltam volna. És most egyszerűen hihetetlen, babát várok. Elmondani nem tudom, mennyire örülök. Köszönöm!"

Anna

"Állandóan nőgyógyászati panaszokkal küzdöttem, rengeteg módszert kipróbáltam. Sok-sok időm, pénzem elment. Nagy nehezen rávettem magam, hogy elmenjek kineziológushoz, mert nem nagyon hittem benne, viszont sok jót hallottam róla. A második oldás után a nőgyógyászom azt mondta: Tökéletes minden! Annyira boldog voltam. Azóta is tökéletesen egészséges vagyok."

Éva

"Gyermekemnek egy jó ideje állandó dühkitörései voltak. Jártunk pszichológusnál, de nem javult a helyzet. Majd végső elkeseredésemben kerestem fel Barbit. Nem hittem el, 1 alkalom után megszűntek a dühkitörések nála."

Judit

"Amikor elmentem Barbihoz először, elég mély helyen voltam az életemben, nem szerettem/kedveltem magamat és ezáltal másokat sem. Ő segített elindulni egy olyan úton, amelyen megtanultam szeretni magamat, átlátni, hogy mi miért történik, hogy az életünket mi teremtjük a gondolatainkkal, tudatosan vagy tudat alatt. Ez segített abban, hogy tudatosan, hittel tegyem a dolgom, legyek hálás azért, ami van és derűvel fogadjak minden pillanatot. Vigyázat: Barbi jókedve és kisugárzása pedig ragadós!:)

Adri

"Amióta megismerkedtem a Barbival, és általa a kineziológiával, nagyon sok minden változott bennem, körülöttem és velem kapcsolatban. Neki köszönhetően rengeteget tanultam magamról, megértettem sok mindent a múltamból - a gyermekkori emlékek, tapasztalatok, élmények kapcsán -, amelyek kihatottak a jelenemre, az egyes élethelyzetekben való (tudatalatti) reakcióimra. Szívből ajánlom a Barbit mindenkinek, aki úgy érzi változtatni szeretne a jelenlegi életén, vagy van olyan múltbéli negatív emléke, vesztesége (akár egy szeretett családtag elvesztése), anyagi- vagy egészségügyi problémája, amellyel kapcsolatban hajlandó külső segítséget elfogadni. Ha pedig bizonytalan, vagy kételkedik a kineziológiában, és annak eredményességében, akkor is adja meg magának az esélyt arra, hogy az adott, változtatást sürgető élethelyzetéből kizökkenhessen, és menjen el egy alkalomra, amely után biztos vagyok benne, hogy könnyebben, mosolygósabban távozik, mint amikor odament."

"Az első alkalommal amikor Barbarát felkerestem teljesen úgy éreztem, hogy darabjaira hullottam. Még sosem csináltam azelőtt theta meditációt. Az első alkalom után úgy éreztem mintha kicseréltek volna, magam is meglepődtem. A második és a harmadik alkalom után egyenesen úgy éreztem szárnyalok, furán hangzik, de mintha harmóniába kerültem volna a lelkemmel. Könnyebben vettem az új akadályokat, rengeteg új lehetőség nyílt meg előttem. Más lett minden körülöttem az is lehet, hogy én lettem más, de mindenféleképpen pozitív irányba változtak a dolgaim. Rengeteget köszönhetek Barbarának. Azóta is alig várom a következő beszélgetéseket és meditációt."

Ági

"10 éves korom óta szenvedtem a pollen allergia mindenféle tünete miatt, amely néhány esetben már-már átfordult asztmatikus állapotba, de a gyógyszereknek "köszönhetően" mindig megúsztam. Teljes életet csak ezekkel tudtam élni, bár még mindig csak inkább tompításra voltak alkalmasak. Egyszeri oldás után, melyet tőled kaptam 36 évesen!!, már az első napokban lehetett érezni a változást... Hihetetlen volt, de 2-3 szem gyógyszert kellett még utána bevennem, majd teljesen eltudtam hagyni a bogyókat... Egy év elteltével idén tavasszal izgatottan vártam, hogy mi fog velem történni, elő kell e vennem a gyógyszereket... Mások tüsszögését, orrfolyását elnézve tudtam csak, hogy újra itt az allergia szezon, de én még mindig jól voltam... :-) Úgy érzem, hogy ez így is marad, és a gyógyszereim már csak emlékeztetőül fognak a fiók alján lapulni, melyek egy 26 éven át tartó történet lezárásának lehettek tanúi...:-)"

Lilla

"Mi a tavalyi Természetgyász Karácsonyi Fesztiválon találkoztunk először, ahol egy rövid bepillantást engedtél nyerni a módszeredbe. Szimpatikusnak találtalak, te és amit csinálsz felkeltettétek az érdeklődésemet. Egyéni kezelésre még nem jutottam el, csoportos foglalkozáson eddig háromszor voltam. Az első alkalomra kicsit félve mentem el, nem voltam benne biztos hogy nekem szól. Az első csoporton még ismerkedtem a helyzettel, és nagy örömmel tapasztaltam, hogy a rákövetkező napokon tök jó kedvem volt. :) Tetszik hogy vannak olyan részek amikor te beszélsz, mert szívesen hallgatlak, és hogy van interaktív rész is, amikor csinálni kell valamit, mert tapasztalás által sokkal intenzívebb a tanulás. Az is jó mikor beszélgetsz velünk, jók a feladatok, a gyakorlatok, jó volt a meditáció is. Tetszenek a témák is, érdekesek. Külsőre és viselkedésre is hitelesnek tartalak, jelenleg egyfajta példaképemnek tekintelek. :)"

Anita

"Pánikbetegséggel küzdöttem, de nem akartam gyógyszerekhez folyamodni. Megismertem Barbit és elkezdte a kezelést 1-2 alkalom is sokat segített már. Sikerült megértetnie velem hogy amíg a lelki blokkok nem oldódnak addig nem lehet továbblépni. Köszönöm neki a segítséget és azt is hogy megalakította a női csoportot ahol sok témakört érintünk és segít a blokkok oldásában. Köszönöm szépen...."

Ildi

"Csoportos foglalkozáson jártam Barbinál, melynek témája a "Női fájdalomtest oldása" volt. Az összejövetel alatt nemcsak magyarázatot kaptunk a fájdalomtestek mibenlétéről, de meg is tapasztalhattuk lényegüket. Az Egység átélésének élménye felcsillantotta a kivezető utat. Köszönöm!"

"Egyéni kineziológiai oldáson jártam többször is Barbinál. Az ő angyali személyisége, harmóniát közvetítő kisugárzása, valamint a békés környezet mind hozzájárultak ahhoz, hogy fantasztikus lelki élményekben lett részem az oldások során. Minden alkalom után sokszoros feltöltöttséggel mentem haza, a párom meg is jegyezte, hogy bérletet vált nekem :-) Barbi az oldások során teljes figyelmével fordul felém, ez ma az egyik legnagyobb érték és ajándék. Örülök, hogy Ő van! És alig várom, hogy egyszer eljussak a Női Csoport egyik következő foglalkozására is :-)"

Linda

"Úgy ültem be az első alkalomra, hogy nem tudtam pontosan, mi is az a kineziológia. Utána sokáig vegyesen keringett bennem a bizalom és a szkepszis. De folytattam, csak hogy rájöjjek: nem is kell semmiben hinni, csak magamban. És Barbi éppen ebben segít. Sokat fejlődtem magabiztosság és figyelmesség terén, melyek hatására rengeteget javult a feleségemmel való kapcsolatunk."

Géza

"Először a Természetgyógyász magazin konferencián találkoztam Barbival, ahol kb. 20 perces kezelést követően megszűntek a testi tüneteim (!), a lelkemről nem is beszélve. Többször részt vettem még csoportos foglalkozáson is, amiben először ugyan kételkedtem, de az első ilyen alkalom után 1 egész napig sírtam, nyilván felszínre tört belőlem sok minden, utána már újra mosolyogtam:). Azóta is, mikor úgy érzem elakadtam, elmegyek egy egyéni kezelésre / oldásra és mindig nagyon jó érzéssel távozok. Maximális figyelemre és segítségre számíthatok minden alkalommal, nagyon pozitívak a tapasztalataim. A Theta és a kineziológia együttes alkalmazása sokkal hatékonyabbnak tűnik nekem, mint a régebben kipróbált, csak kineziológia módszer. Ezúttal is köszönöm Barbinak a rengeteg figyelmet és segítséget! Hálás vagyok érte."

Judit

"Régóta próbálom megismerni és fejleszteni önmagam, keresem az utam és kutatom az univerzum működését. Olvastam fantasztikus könyveket, jártam különböző tanfolyamokra, melyek nagyon sokat jelentettek nekem és segítettek abban, hogy megértsem a körülöttem lévő világot (és benne persze magamat is). Az élet mindig megmutatta a következő lépést, azt a módszert, vagy azt a személyt, aki által tovább tudtam lépni. Pár hónappal ezelőtt úgy éreztem, hogy sok mindent látok és tudok elméletben a problémáimmal kapcsolatban, de mégsem tudom egy részüket megoldani. Egyszerűen nem megy... És ekkor látogattam el hozzád egy nagyon kedves barátnőm ajánlására. A csoda megtörtént. Hihetetlen volt, mégis igaz. Elképesztő és mégis olyan egyszerű. Megértettem okokat, helyzeteket, embereket, problémákat, olyan volt, mintha az utolsó fátylat, a végső megértés fátylát libbentették volna fel. A puzzle összeállt. Minden alkalommal, amikor eljövök hozzád, úgy érzem, valamit leteszek, amire már nincs szükségem. A hátizsákomból pakolom ki a nehezékeket és egyre könnyebb cipelnem. A lelkem egyre szabadabb, a tudatom egyre tisztább. És egyre boldogabb vagyok. Köszönöm!"

Danila

"Barbarával először 5 évvel ezelőtt találkoztam. Az akkor 4 éves kislányom mellé - aki nem mellesleg koraszülöttként látta meg a napvilágot - szerettünk volna a párommal egy kistestvért. Mivel egy éve próbálkoztunk, s az orvosom szerint semmi egészségügyi kizáró oka nem volt a fogantatásnak, úgy gondoltam, hogy valamilyen alternatív megoldáshoz fordulok. Régóta kacérkodtam már a kineziológiával, most itt volt az alkalom, hogy kipróbálhassam. Akkor még légiutas-kísérőként dolgoztam a Malévnál, ahol az egyik kedves kolléganőm ajánlotta nekem Barbarát, mint kineziológust. Mikor felkerestem, elmondtam neki, hogy azért jöttem, mert szeretném, ha segítene a babavárás problémájában. Persze beszélgetésünk során kiderült, hogy több problémám is van, s ezek mind- mind kapcsolódnak egymáshoz. Felállítottunk egy sorrendet, mi a legfontosabb, mit kezeljünk először. Legelsősorban kezelést adott nekem, hogy el tudjam engedni a félelmemet a koraszüléstől, ugyanis féltem, hogy a második terhességemnél is felmerülhetnek ugyanazok a problémák, mint az elsőnél. Aztán sorban rendbe tettük a munkahelyi, és családi problémákat is. Kb. hat kezelésen vettem részt, mikor Barbi javasolta, hogy szerinte hagyjuk abba, rövidesen várható az eredmény. A kezelések után eltelt pár hét, s örömmel hívtam fel Barbit, hogy a terhességi teszt pozitív lett. Második kislányom a 38. héten született, s a terhességem végig problémamentes volt. A várandósságom idején a Malév csődbe ment, s én így munkahely nélkül maradtam. Három évig élveztem otthon az anyaság örömeit, ami tökéletesen kitöltötte az életemet. Aztán, mikor a kisebbik lányom 3 éves lett, úgy éreztem, itt az idő munkát keresni. Két évig tartó vesszőfutás vette kezdetét, hiszen 40 felett, két kisgyermekkel úgy kellett munkát találnom, hogy közben szakmát is váltanom kellett, hiszen a légiutas-kísérést magyar légitársaság hiányában csak külföldön folytathattam volna, a családomat viszont nem akartam elhagyni. Számtalan állásinterjún vettem részt, ahonnan folyton, legtöbbször indok nélkül utasítottak el. Ahová felvettek, ott azt éreztem, nem vagyok idevaló, s elmenekültem, s már kialakult bennem egyféle elutasítás, hogy ahol alkalmaztak volna, már azt sem vállaltam el. Akkor jutott eszembe újból, hogy Barbarától kérek segítséget. Nem sokkal előtte "véletlen" megtaláltuk egymás az egyik közösségi oldalon, így megkerestem őt, s kértem tőle egy időpontot. Arra kértem Barbarát, segítsen, hogy megtaláljam a számomra megfelelő munkahelyet, és segítsen megoldani a férjem családjával való konfliktusokat, hiszen e két probléma - megint csak - szorosan kapcsolódott egymáshoz. (Kire hagyjam a gyerekeimet, ha hosszú a munkaidő, ha aki segítene, nem bízom meg benne.) Barbara ekkor a Theta Healing-et alkalmazta nálam, nagy sikerrel. Nem kerestük az okokat, hanem elvágta azokat a szálakat, ami megakadályozta, hogy az életben tovább léphessek. A kezelés alatt nagyon jól éreztem magam, úgy éreztem, mázsás kövek, nehéz bilincsek esnek le rólam, amik eddig gúzsba kötöttek. A kezelés után teljesen megtisztultam, úgy éreztem, újjászülettem. Barbi szerint azért is ment ilyen jól és könnyen, mert nagyon készen álltam a változásra. Másnap két állásinterjúra kellett mennem. Az egyikről elkéstem, s mikor a másikra rohantam volna, magától eltört a GPS képernyője, ami használhatatlanná vált, megállt az órám, (ami az interjú után magától újraindult) minden arra mutatott, hogy nem kell odamennem. Mégis megtettem, több balesetet is épphogy megúsztam. Az az állás sem jött össze. Egy héttel később felvettek egy helyre, egy kis irodába, ahol annyira rosszul éreztem magam, hogy két nap után otthagytam. November elején csörgött a telefon, behívtak egy újabb állásinterjúra. Ez egy jó nevű cég volt, jó lehetőségnek számított, de már mindentől elment a kedvem, azt mondtam, ezt még megpróbálom, aztán ebben az évben már semminek nem futok neki Aztán az események furcsán, sorsszerűen alakultak. Az állásinterjúra úgy mentem el, hogy nem érdekel, legyünk túl rajta, aztán hazamegyek. A meghallgatás után kiválasztottak egy nekem nagyon tetsző állásra. Elmondták a feltételeket, semmibe nem tudtam belekötni - gyerekbarát munkaidő, barátságos légkör, elegáns körülmények, jó fizetés - így nagyon örültem. Két nappal később visszahívtak egy újabb meghallgatásra, ahol egy magasabb pozíciót ajánlottak, amire ki is választottak. Holnap lesz az első munkanapom, amit izgatott örömmel várok. Az anyósommal, ha nem is lettünk mindjárt kebelbarátnők, de a kapcsolatunk megszelídült, s megpróbálunk ebben az új élethelyzetben együttműködni. Úgy érzem, Barbara kezelése nagyban hozzájárult a sikerhez, nélküle még mindig egy helyben toporogtam volna. A Theta Healing módszer annyira megtetszett, hogy a jövőben biztosan szeretném még alkalmazni, sőt, terveim szerint egy tanfolyamon is szívesen részt vennék. Köszönet Barbarának, hogy életem két megrekedt pillanatában segített, és megmutatta a helyes utat. Ha bármikor egy újabb mérföldkőhöz érkezem, biztosan Őt hívom segítségül."

C.Melinda

"Hihetetlenül gyorsan hatnak az oldások. Az az estém mikor eljöttem Tőled borzalmas volt, nagyon durván összevesztem a párommal, vagyis ő velem. Mindent megbeszéltünk a végére és eldöntöttük mi is az igazán fontos. Azóta egyikünk se volt még sose boldogabb és még a munkát is bevonzottuk, egyszerűen hihetetlen mennyire hatékony volt az a kezelés. Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm Barbi." 

"Segítségével a mélyen gyökerező, általam kezelhetetlennek titulált fájdalmaimnak a végére jártam. Megértést, megélést, átérzést tapasztaltam általa. "Kimasszíroztuk" belőlem lelkem görcseit. Az önsegítő könyvek nem segítettek volna ilyen mélyen és ilyen rövid idő alatt. Már nincs bennem annyi kérdés. Tisztán látok, lelkem felszabadult, minden múltbéli fájdalmam elengedtem. Őszintén érzem, hogy aki nyitott szívvel áll hozzá, az a legjobb helyet találja meg a gyógyuláshoz Barbi mellett." 

Készítsd el weboldaladat ingyen!