Faragó-Juhász Barbara

Diplomás ápoló, Természetgyógyász-Kineziológus, Thetahealing konzulens, 

Bemer szaktanácsadó, Joalis terapeuta

Amikor megtalálod az utat Önmagadhoz, ott kezdődik el az igazi életed! 

Elsődleges feladatomnak érzem, hogy biztonságos kezekben érezd Magad nálam. Munkám során mindig nagy szeretettel és megértéssel állok embertársaim előtt. Bármilyen probléma is merül fel életedben, tudd, hogy ez egy jelzés, (akár ez egy betegség, fájdalom, rossz kapcsolat, baleset stb.). Nem büntetés, hanem egy lehetőség a változtatásra! Lehetőség arra, hogy visszatalál Önmagadhoz! 

Sok tapasztalatra volt módom szert tenni a segítségnyújtás területén. Felmenőim között több segítő volt. Mindezek mellett veleszületett érzékenységem vezetett, hogy támogatni tudjam az embereket. Az egészségügyet választottam hivatásként. Az Egészségügyi Főiskolán szereztem diplomámat. Ezt követően pszichiátriai osztályon dolgoztam, hol elmélyíthettem tapasztalataimat.

Akkoriban  a saját életemből kihagytam önmagamat, csak a kötelességeimnek és a mások általi elvárásoknak éltem. Mellette pedig rengeteg stressz és sérülés ért, amit még nem tudtam kezelni. Eleinte nem foglalkoztam vele, persze utána kénytelen voltam, mikor elhatalmasodtak a tünetek. 

Több módszer kipróbálása utána, nekem a kineziológia nyújtotta a legtöbb segítséget. Akkor döntöttem úgy, hogy megtanulom. 

Hosszabb keresés után, megtaláltam azt a nagyszerű oktatót, aki bevezetett a kineziológia rejtelmeibe. A tanfolyamokat egymás után végeztem. Közben természetgyógyászatból is sikeres vizsgát tettem. Ezzel párhuzamosan pszichológia témakörben könyveket olvastam, illetve előadásokra jártam. Elvégeztem számos kurzust, ami hozzásegített ahhoz, hogy fejlődhessek és segíthessek másokat is az úton. Sok hasznos dolgot tanulhattam, melyet én is szívesen alkalmazok. Legutóbb a ThetaHealing és EFT módszereket sajátítottam el.

Holisztikus (test-lélek-szellem egységét figyelembe veszi) szemléletű segítő vagyok. Amikor eljössz hozzám, fontosnak tartom, hogy átbeszéljük a jelenlegi életmódodat, azt hogy hogyan érzed magad a fizikai testedben és természetesen azt is, hogy érzelmileg-lelkileg miként vagy most. Majd kikérdezem a céljaidat. A kezelést, ezeket figyelembe véve tervezzük meg együtt. Soha nem erőltetnék egyetlen módszert, vagy diétát se senkire. Mert, ami nekem jó, az lehet, hogy Neked nem. Az elsődleges számomra, hogy úgy érjünk el eredményt, hogy közben nem sanyargatod, hanem jól érzed magadat a bőrödben.

A Kineziológiát és a ThetaHealing technikákat alkalmazom leggyakrabban, illetve mérőműszeres állapotfelmérést is végzek. Ezen kívül az egészségügyi és a természetgyógyászati ismereteimet is beleillesztem a kezelésekbe. A hozzám fordulónak lehetősége van egyéni és/vagy csoportos foglalkozásaimon is részt venni.

Az ÉLETED rendezője TE vagy, mindig VAN VÁLASZTÁSOD, ne felejtsd el soha, hogy szabadnak születtél!


 

Készítsd el weboldaladat ingyen!